Május kalandlövész 2018.05.05.

At the door, or registration to the IDPA match
A lövészet helye/Location:Hungary,Gyál, Gemini lőtér, Patak utca 1.
A lövészet ideje/Date:2018.05.05 (szombat) (8:45)-9:30-20:00
Nevezés:Csak előre nevezéssel
Szabályok, büntetések, biztonsági szabályok:Ismeretlen pálya, 2015-ös IDPA szabályok, vagyis kötelező a szabályos fedezékhasználat (a még meg nem támadott célok felől nézve a láb teljesen, a felső test 50%-ban takarva legyen), ha egy célon nincs 0 vagy 1 másodperces találat, akkor az nincs sikeresen semlegesítve
Értékelés:Szokásos IDPA: végrehajtási idő és időbüntetések (pl. nem szabályos fedezékhasználat: 3 másodperc, életszerűtlen végrehajtás: 20 másodperc, sikertelen semlegesítés 5 másodperc)
Rules, Scoring: Unpublished stage, rules based on IDPA rules anno 2015 (so proper use of cover is mandatory), no scoreing, shoot only for fun.
Óvás:nincs :-)
Pályák/Stages:6
Minimum lövésszám/Minimum number of rounds:50
Megjegyzés:Kivételesen mind a 6 pálya a Kalandlövész szabályok szerint értékelve (ezen belül 2 ismeretlen és 4 ismert pálya), a végén aki a leggyorsabb volt (a büntetéseket is beleszámítva), az nyeri a verseny lövészeti felét. A verseny másik fele a 6 bozótmíves feladat, ez alapján szintén felállításra kerül egy sorrend. Ahol holtverseny alakul ki, ott a túra ideje számít.